possibility


ph: bilder från i somras när jag och nikita var i thailand, saknar!

Hej! Förlåt för min oförlåtligt dåliga uppdatering. Orkar helt enkelt bara inte!
Min dag har bestått av: skola, feber, "up" och smsande.
Känns helt fel att jag gått till skolan hela förra veckan fast jag haft feber nästan varje dag. Menmen, har inte råd att missa skola egentligen.
Har planerat min helg nu, och den ser så mycket ut så som att jag på fredag ska vara med min kärevän Mathilda och vi ska träffa Jeffrey o co förmodligen, och på lördagen ska jag fira Almost med tjejorna! Lovely.
 Nu är det planerat iallafall, åker till göterborg 18-20/12.

Du.Är.Fucking.Underbar


get up and go



Hejsvejs! Har äntligen köpt mitt efterlängtade sidentyg så nu har jag börjat sy på min nyårsklänning! Kommer inte visa någon bild förens den är klar tror jag. Men sydde iallafall klart kjolen idag, tog bara ca 1,5 timme. Its going to be awesome!
Var på stan med Stella och Sannah idag också, då jag införskaffade mig ett par sammetsleggings (som ni ser jätte jätte dåligt, på bild2). Vet att många dis-like:ar dem. Men jag gillar de faktist. Super sköna också.
 Btw, imorn gäller ingen skola för mig! Jag ska nämligen följa med pappa på en fotografering för Veckorevyn, ska bli super kul.
Hm, annan info: min arm gör fortfarande ont ont!

vi kan prata i timmar om sånt vi tror vi saknar


ph: gammal från när jag var blond, ca ett årsen

Tjoho. Nu har jag pluggat, ätit middag, klagat på min arm, inte orkat ladda min mobil och.. Druckit oboy. Ska nu hoppa in i duschen, sen måste jag välja kläder för imorn.. Har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig.
Kommer också bli en intressant dusch, eftersom jag har såhäääääääär jäkla ont i armen, fan. Men missa inte Greys ikväll.


"den vackraste stunden i livet var den när du kom"

Holá! Kom precis hem från skolan, och sitter och snackar med Gabs som pratar som en kvarn.. Menmen. Vi vaccinerade oss idag. Och nu gör det super ont i min arm. Ska gå och dricka oboy och äta lussebullar. Ciao!

m.a.j.s


Hej! Har precis bakat lussekatter med pappa och Marika. Allt gcik super tills degen var klar och vi kom på att vi inte vet hur man gör själv katterna. Men det fixade sig.
Gjort ett nytt fotoalbum på facebook och försökt gråta utan framgång. Min förberedningn(mentala) inför vaccinet börjar gå dåligt. Känner att det kommer framkallas en del tårar vid sprut-givandet. Som vanligt.
Usch, jag är så mesig.

never ending story/ended


Jag som egentligen hatar hiphop har lyssnat på den här låten hela dagen ut. Är sjukt trött och vill egentligen bara lägga mig ner och stänga ögonen. Allt är iallafall slut nu. Jag bröt allt. Efter 9 månader bröt jag allt. Kanske orkar jag inte mer. Jag kan inte känna min puls efter att ha vetat vad jag gjort. Jag kastade mobilden på sängkanten efteråt. Nu ligger den under sängen. Där får den vara kvar ett tag. Aldrig mer bruna lockar och blå ögon. Aldrig mer ditt namn på displayen. Kanske var det dax. Jag står själv nu. Tom. Blanka ögon med ett tomt hjärta kvar. Jag vet att jag valde det här men jag ångarar mig. Jag saknar dina blomiga lackan och dina gröna väggar. Framförallt-jag saknar dig. Fråga inte hur jag mår. Jag orkar inte svara. Ni vet att jag älskar er, men jag
vill bara fortsätta på som vanligt. Låtsas som att jag är lycklig.
I am so disturbed by you. I am so in love with you

tour eifel among others


Tjoho! Sitter just nu hemma hos Filippa och dricker varm choklad. Det är super mörkt ute, usch! Men ikväll blir det iallafall pannkakor till middag. MYMS!

March into the sea


Jag råder er till att lyssna på Modest Mouse - Float on, när ni är riktigt deppiga. The View funkar också. Ät lite godis och tänk på hur mycket allt suger. Sen sätter ni er och tittar på Bridget Jones på spaning klockan 9 på trean idag.
 Hur var er helg föresten? Själv var jag på bio med bästaste Nikita i fredags, det blev pananormal Activity. Rekomenderar den inte om man är lättskrämd. Sen drog vi hem, såg på Idol. Grät nästan en skvätt när Erik hängde löst. Nejmen skämt åtsido, inga fjortistårar här!
Igår så mysade jag hemma hos Fellsan hela natten lång med godis och julmust, och imorse var det bara reprisen av Idol, Robinson och Eva och Adam som rulade. Haft en del annat för mig med, såklart. Men det är bara oviktig information. Nu gäller duschen.

Jag vill inte vara rädd

De sitter brevid varandra på muren. Pojkens armar försöker hålla om flickan fastän hon inte vill. Han försöker titta henne i ögonen fast han vet att hon inte vill det heller.
Han försöker hålla tårarna inne medans han ser hennes droppa ner på dem svarta jeansen. Han försöker hålla humöret uppe så att han själv inte ska bryta ihop. Han vill visa henne att nu är det slut. Jag älskar inte dig.
Han hatar att ljuga för henne.
Han tar hennes hand och hon gör inte längre motstånd. Han håller sin arm runt hennes axel och känner den obekanta stelheten i hennes kropp. Han hör hur svårt hon har att andas och hur hennes axlar skakar under honom.
Folk tittar. Hon försöker klumpigt torka bort mascaran under ögonen, och han ser på henne. Hennes blonda hår flyger i den tidiga juni vinden. Vad ska jag göra utan dig?
Tusen tankar springer omkring i hennes huvud. Hon försöker minnas allt. Hans mjuka röst, lukten, hans blåa ögon och handen på hennes ben. Hon vet att hon inte är en expert. Men det är nog ganska slut just nu.


det är kallt på nordpolen


ph: by me, på nyvakna filippa och sannah, sötosar!

Som sagt, det var aktivitetsdag idag i skolan vilket började med att vi åkte till Nordiska museet. Det sög. Sen åkte vi hem till skolan, åt lunch, och sen fick våran grupp baka vaniljbullare, vilket var awsome. Jag och Simon lyckas alltid!
Ikväll ska jag nog titta på en film eller nåt, och nu ska jag gå och göra klart matteläxan som är tills imorn. :)
Imorn blir det förmodligen gibb med Joccie, är taggad!!

ticking clock


I cant stop. Det ända jag ritar nu för tiden är skepp. I'm obsessed! Alltid samma våg, alltid flaggan på samma topp. Dem ser likadana ut, allihopp. Whata fuck is wrong with me!?

maybe this christmas


Gammal bild i repris, orkar inte leta efter någon ny. Sitter iallafall just nu och lyssnar på min brors vänner i vänt, men ska aldeles snart ta i tu med en liten del av matteläxan. För idag är det ju Grey's Anatomi!
Ändrade headern också btw. Den har trivs jag bättre med.

Det är nytt, det är enkelt. Det är Sagy.

Nytt helt enkelt. Skillnad?

Baby, i promise. This time i will be bulletproof

Hm. Kommer inte på ett skit att skriva. Snart ska jag iallafall duscha. Jag hatar skolan. Jag hatar det. Jag ritade skepp. Vi hade matteprov och jag ritade skepp. Jag hatar mig själv

tystnad


Godmorgon! Angående bilden här ovan jag precis tog på mig själv, så ja. Jag ser galen ut. Men det här är den ända som blev nogurlunda helt okej. Den här blev den bästa av alla 7 liksom. Så ní kan ju gissa hur dem ser ut.. Det är nog inte rikigt min grej att bli fotad på morgonen. Men iallafall. Vaknade väldigt förvirrad imorse då jag drömt helt sjuka grejer under natten.. Vad ska vi inte riktigt gå in på, haha. Men det blev rätt sent, kunde inte somna och det fanns en del saker jag behövde lösa med en person. Nu är det bättre iallafall.
Ska snart ta mig ner till tunnelbanan, idag iförd rutig skjorta+långt svart linne. Orkar inte vara rolig. Men kör på glösögonen idag iallafall. Första gången på.. Vad kan det bli? Tre veckor kanske.

I've never had someone that knows me like you do. I've never had somone as good for me as you.


ph: by filippa, gaaah sommarkänslor!

Sitter och knarkar Nordpolen, som förmodligen är ett av världens bästabästa!!! (den som inte lyssnat på nordpolen är galna, så in på spotify nununu!) Har iallafall pluggat en del till matteprovet nu. Känns som att det kommer gå skit imorn eftersom jag inte ens gjortklart hela kapitlet.. Menmen, upp med det goda! Gjorde iallafall omprov idag, och det kändes super. Mycket bättre än sist iallafall!
Äh, nu har jag ingenting mer att säga än att jag tycker min blogg suger. Plus att det är super ful..

falling out of love is like giving up a drug


 
Börjar sakta med säkert bli sömnig. Suttit och tittat igenom lite foton från förra helgen när vi tjejer var hemma hos Joccie. Dock behövs många bilde klippas! Ser inte bra ut med för mycket kant. Glad att kamerasladden var hos pappa iallafall! Mitt liv är räddat. Haha nej men.
 Btw, i veckan hoppas jag på att jag och pappa ska köpa tyyyg till mig nyårsklänning! Ska lägga upp skisser på den sen, så ni får se. Taggad som fan

bästevän


Du är min bästastevän i hela världen Gabs. Utan dig är jag ingenting. 15 år snart. Du är bäst, av allt och alla.


heyheyheyyou


ph: jag just nu, i mina snyggaste kläder.. Nejmen, fan vad skönt det är att ha på sig mjukisar

Ska äta middag med mamsen nu, och sen bär det av till pappa. Har precis packat klart min väska, råkat spraya en tant parfym på handen och insett att jag ska åka till pappa i ksss-mjukisar.
Jag älskar er mina läsare, men ni s u g e r på att kommentera. Det är inget kul att blogga utan kommentarer. :(

WIWIW


ph: jag, Gabilutt och Bellis i somras

Tjoho! Sitter hemma hos Gaby just nu och äääter godis.
Träffade Alma och Felicia i stan en stund idag också och tog en fika på hurrycurry, supermysigt. Lägger in bilder på det sen. Nu ska vi gå och köpa cola eller nåt.. Ciao!

23:18/13/11/09


ph: tagen av mig med Stellas kamera, på självaste Stella och Sannahs.. kropp

Tjabba! Förlåt för sen uppdatering, skulle egentligen uppdatera för några timmar sen, men då väntade jag på att Stella skulle skicka bilder och så kom mamma precis hem med Donken så det blev lite körigt.
Anyways så bakade jag tårta med flickerna hemma hos Alma idag, dagens inpuls alltså.
Just nu känns det som jag har bly i kroppen och ögonen. Ska se hur länge till dem orkar titta på Greys Anatomi första sesongen(!!!!!!) Fan att jag har tre timmars tilllagnings tid på min spaghetti på CW också.. FUCK! Hörs imorn, love.

Jag försöker inte ens

Jag saknar smaken av rök från din mun när vi kysstes. Jag finner det komiskt hur mycket jag gillade något jag egentligen tycker är äckligt.
Känslor.
Jag trivdes att ligga i din säng med lakan som har rosor på sig. Gröna väggar och dina fingrar som drar över min kind.
Ja, det kanske är jävligt överskattat allt det där, ändå. Kärlek. Och sånt. Typ.


snow?

ÄR DET SNÖ SOM LIGGER PÅ MARKEN ELLER FROST?! *hoppas på frost*

B U R N I N G


Tjenis bloggen!
Sitter just nu och pluggar lite på hemkunskapsläxan.. *gäsp*
Åt precis middag med brychan, och nu så ska jag tydligen sy ihop hans snickarbyxor eftersom de gått sönder på båda knäna. Stackars bror, hans ipod blev snodd idag också. :(
Men nu ska jag gå och sy ihop dem jäkla byxorna och sen fortsätta med uppgifterna. Ciao!


Lyssna på låten, så sjukt härlig!

ingen lämnas kvar


ph: snodd av Joccie, som hon tog på mig igår. Inte den snyggaste.

Tjoho! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, sitter och lyssnar på medans min bror skriker inne på Venten, blandat med Kents Röd, men nu ska det tydligen lagas mat. Pausa.
Gabilutt sov här inatt, vi drack te och åt knäckebröd+ost-mackor. Jag drömde en mardröm.
Jag tänkte bara säga att, ja jag lever väll helt enkelt. Nu ska jag plugga.

Det finns inga ord

ph: min mest minnesvärda bild, jag och Joccie i solna. Största fjortistiden i hela mitt liv ≈ 2007

Hej! Förlåt för sämsta uppdateringen i sverige. Men eftersom jag inte hittar min kamerasladd är det inte lika kul att blogga.
Nu sitter jag iallafall hemma och lyssnar på Kents nya album Röd och jag... Stormgillar det!!
Ta tid att lyssna på det, det är det definitivt värt! Speciellt låtarna hjärta och sjukhus.
Stannade föresten hemma idag med. Förstår inte vad det är med min hals..

The days I can't see your eyes, I don't even want to open mine.

Jag väljer att publicera ett inlägg jag imorgon kommer ångra att jag skrev. Men det känns rätt för sekunden.

Du tittade in i mina ögon och sa "du är så jävla fin, Saga" och så log du. Du tog andan ur mig, du fick mig att bli osäker med ditt leende. Jag kom hem sent om kvällarna, och helgerna spenderade jag i din säng. Jag älskade hur du fick mig att le fast att jag var skit sur. Du var den som fick mig att säga ordet älska, för första gången. Även fast att jag visste att det skulle ta slut så blundade jag för det.
Ondast av allt var nog, när du sa att det är inte ditt fel, och sen valde någon annan.

batman



Yeppei, ser helt galen ut på bilden! Sorry, jag vet att Photobooth foton är så tråkiga att det inte finns. Men jag har letat och letat efter min sladd till systemkameran, och jag kan inte hitta den!? Gah, blir galen snart.
Iallafall var jag i stan med Linnea, Sara och Mathilda idag, och jag fick med mig ett armand, ett hårband och en päls-halskrage(ni ser allt på bilden ovan). Är super nöjd iallafall.

PS: Jag har börjat skissa på en ny klänning, det kommer bli awsome!!!! PS2: frågestund snart kanske? PS3: Jag ska vaccinera mig mot svinis nästa vecka... Så nervös!!

This years love

Hej! Vaknade imorse och mådde lika dåligt som jag gjorde igår, så jag stannade hemma idag. Är lite sur över det, eftersom jag skulle göra omprov efter skolan idag.. Oh well.
Blev så satans stolt över AIK igår att det finns inte. SM-guld är extremt härligt! Pappa ville tillochmed slå vad om pengar med mig för att han trodde på IFK så hårt. Äh, det var trevligt att lyssna på matchen medans jag och Papi gjorde glass iallafall. Tänkte föresten fota och visa hur man gör hemmagjord glass, men min systemkamera var urladdad! :(
Men nu ska jag gå och titta på Desperate Housewifes boxarna, som jag fick låna av Sussie igår. :P
Cya!

RSS 2.0