mpiöonsagaubyuactrytvbyn


känner att det blivit rätt mycket cambilder nu på sista tiden, och mina inlägg blir typ bara mer och mer pointless. men jag ska snart köpa en ny systemis, och det kommer bli underbart! känns verkligen tomt utan en kamera. anyhow så åt jag och filippa lunch, och de andra flickorna fikade, i vasa parken idag. det var super mysigt eftersom det var så fint väder, blir verkligen glad av att våren snart är här. får pusha pappa om att göra klart min skateboard snart... lovet ser ut och bli rätt lyckat, så det är bara att hålla det goda uppe.

xxxx


kan inte sova. har på den här låten på repris och jag kan inte låta bli att känna mig tom.
det ligger någonting i det sander alltid säger om att jag är scitzofren. nu känner jag mig så jävla dålig och allt känns värdelöst, medans jag för några timmar sen kände mig helt awesome...orkar inte

långa nätter


slutar tolv imorgon, och det enda jag har kvar på veckan är ett super lätt idrottsprov, sen är det påsklooov.  fan vad allt är bra ibland alltså. har precis fixat till mig linnet här över på bilderna, och nu ska jag ut och lämna tillbaka mina filmer, ciaaaaaoo

¿ʞɔnɟ ǝɥʇ ʇɐɥʍ


lördagen var ju helt awesome och allt var så fint och bra. var hos sander nu för en stund sen, men nu är han på arlanda. två veckor utan min man, och det känns rätt....tomt

jag tror att vi trodde det var sant


ph: mig av stella

tja! just nu sitter jag hemma hos filippa med flickorna, vi ska snart ut och träffa tove för att ta en fika inne i staden. åh, är så glad över detta underbara väder!


I hate when i forget how to breathe.


wiie, idag hämtade jag ut bilderna som jag och filippa flitigt tog med en engångskamera i fredags. super fina var dem allihoppa, och snart ska de upp på väggen där de förtjänar att vara!!
well. var hemma hos sander i någon timme idag också. han försökte hjälpa mig plugga genom att läsa högt ur min NO bok, men det resulterade bara till att han störde sig för mycket på min grej som jag alltid gör med läppen (som fellie den dummern smittat mig med!!) så han slutade läsa..
i helgen ska mina underbara vänner sova hos mig och på söndag åker sander till thailand. antar att det kommer bli en helg med skratt och tårar. wooooooooord.

what if you


ååååååååååååh mitt hår är fortfarande så himla gult. sitter och lyssnar på moto boy och taggar till inför att börja ta mig in till köket. så mycket händer just nu, imorgon har jag ett superduper überjobbigt hemkunskapsprov(sen fyller jag ju också femton, hehehehehe) som handlar om typ allt som finns att veta om mat. orkar jag? gah. sen nästa vecka har jag ett typ jätte jobbigt no-prov. kill me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! over and out

högsta taket, högsta våningen


min helg spenderade jag med dessa två underbara personer. allt var väldigt awsome, och sackis förmåga att alltid vara med på bild var bara skrattretande.
idag är skolan i romme(jag kände att förra året fick räcka när jag ändå bara får panik där uppe) och jag sitter och pluggar till hkk-provet på fredag. lyssnar på jonathan johansson och allt känns ganska bra faktist. kommer sakna sacki nu när han åker tillbaka.. (men om en månad får du flytta hem igen gubben)

dry off your cheeks


tonnårsskinn och fuskchampange


suttit och lyssnat på lasse några timmar, men snart ska jag börja ta med hem till linnea. ska sova där ikväll, och vi ska förmodligen träffa sacki också, myyyyyys!

!!!!!!

oh
my
fucking
god
!!!!!!!!!!!!!!!!
lasse lindh kommer till peace and love
jag dör

alla seglar vi ensammajag tror nog du förstörde mig lite grann


ph: engångskamera foton från när jag var en liten liten flicka

lasse har börjats spela konstant på spotify igen, och jag känner nästan. nästan. att allt kanske inte är så jäkla jobbigt ändå.
idag spenderade jag iallafall tre timmar på café60 med fina vänner, fikade+åt middag.
MÅSTE måste måste fixa ny musik till ipoden nu alltså. helsjukt.

något jag minns som det vore igår


treehousejag kände en flicka som trodde hon var vampyr


jag har gått och blivit blondare. ganska inte så snyggt, tycker jag. igår gick jag och sannah på bootyexpress, tanten brevid mig luktade tvål och fick mig att tänka på morfars gamla landställe. min brors fyllehistorier är alltid roliga. nej nu måste jag dra. tjing!

10/3/1-22:07

när det verkligen behövs så vet jag inte alls hur jag ska beskriva mig själv. jag ska söka in till ett gymnasium som jag verkligen vill gå på, och jag har just nu en timme på mig att beskriva mig själv och förklara varför de borde ge just mig ett stipendium.
varför borde det välja just mig?
ja, nu blev det genast jävligt mycket svårare.

blablabla...

att jag vill - stänga av tv:n och sova, men orkar inte
att min senaste kyss - var awesome
att jag lyssnar mest på - mysig musik
att jag pratar - för mycket med mig själv ibland
att jag inte gillar - att jag har ont i halsen
att min första riktiga kyss - minns jag nog inte
att kärlek är - meningslöst och underbart
att jag gillar att - kramas
att jag alltid kommer att - gilla majs
att jag är hemligt förälskad i - lasse lindh
att sist jag grät var - antagligen för någon vecka pga all stress med skolan
att min mobiltelefon är - något jag alltid har i handen
att när jag vaknar på morgonen - så somnar jag om direkt
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - ätit middag hos min bästastevän
att jag just nu tänker på - att jag borde sova
att i kväll ska jag - sova
att i morgon kommer jag - spendera dagen hemma hos sander
att jag hoppas - på att jag inte kommer ha ont i halsen imorn
att jag verkligen vill - krama någon just nu

RSS 2.0