när timmarna kryper sig på


du har mitt hjärta i dina händer


"Lasse sätter sig på planet hem för att spela på Peace & Love och japp, det är sommarens enda spelning. Mer exklusivt än så här blir det inte, 30 juni står han på scen. Du vill inte missa det.
Efter sommaren väntar inspelningar av en ny skiva, när den kommer ut vet ingen än Lasse själv, men fram tills dess peppar vi sönder allt inför sommarens stora kalas. Lasse hälsar; “Jag har längtat så enormt mycket att spela för er igen! Men mindre smakar mer och jag vill inte turnera utan en ny skiva. Vad jag däremot vill är att DU kommer på den här spelningen. För jag kan lova, verkligen LOVA att det det här blir min finaste stund på en scen någonsin!”"

åh. jag sitter och dricker te och lyssnar på världens underbaraste man. i höst släpper han en ny skiva och när jag läste det så blev jag så glad att jag praktist taget hoppade i cirklar. jag. måste. till. peaceandlove.

rundvandring igenom mitt liv i miniatyr


how to say goodbye


hela den här dagen har varit så fin. först var vi och såg marcus krunegård. efter det tog jag en hallonsoda på ett fik. sen fick vi skjuts av en super gullig busschaufför och fick åka dubbeldeckare (helt ensamma i bussen!!!) till medborgarplatsen där vi åt. sen drog vi hem till matildas urmysiga lägenhet och pratade och drack te.
jag citerar alma och säger "gud vad livet är bra ibland". den här dagen innehöll så mycket bra saker på en gång att jag tror jag ska sprängas

svart/vitt


watching the weels


ph: tagna med engångskameran av mig / flippelus

Du är en person jag inte riktigt kan
sätta fingret på Det oroar mig hur mycket
du förändrats på ett år Det skrämmer mig
medans jag vet att det är så det ska vara
Att vi kanske borde växa ifrån varandra nu
Du är en person som jag inte riktigt
vet var jag ska placera
I vilket fack du hör hemma i

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig


nu sigge.


jag är så fruktansvärt trött på allt. jag orkar inte skriva i min blogg för att jag inte har nåt att skriva om. även om jag vill det. är bara så...trött.

ibland bara HATAR jag att inte vara 18 år


aa..fast ne

Med våren kommer fina saker, tex: cyklingssesongen är igång igen. dvs att pappa försöker få mig intresserad av cyklaer och män med konstiga namn..och att TVn är upptagen twentyfourseveeen. det blir okej att inte ha så jävla mycket kläder på sig hela tiden (vilket också ofta resulterar tíll att man fryser). alla tar fram sina converse ur garderoben, och det är fint. man går ut frivilligt (viktig punkt), det gör man inte på vintern. UTESERVERINGEN ÖPPNAAAAAAR!
Sen är det ju en himla massa andra saker också, men jag tror nog att första punkten är min favorit.......
igår köpte jag iallfall ett par nya solglajjer och chinos. yep, men nu ska jag gå och duscha. aldrig sett mitt hår i en sån här grov situation...

gold in the air of summer


uäh jag är illamående och lyssnar på fin musik. idag fyller finaste vännen felicia 17, plus att det är första gången det här året jag och flippen var ute med skateboarden och imorn blir det söderhamn.. well. fin musik, som sagt.

RSS 2.0