det jag får ska jag ge tillbaka


ph: jag i somras, saknar mitt ljusa hår. Men snart är det tillbaka!

Min helg har än sålänge vart super härlig. Ligger nu i soffan med en godis påse brevid mig och one tree hill som låter i bakrunden. Ska snart ta en dusch och sen får jag se om jag ska ut och träffa Jeffrey ett tag, men tror inte jag orkar gå ut i det här vädret egentligen. Får se till att det inte blir för sent ikväll bara, måste komma upp imorn. Dock börjar vi med gymnastik, och vi ska åka skriskor. Jag äger inte ett par, känner ingen som äger ett par och jag bokstavligt talat h a t a r skriskor.  "man måste vara liten för att vara stor"

Yeeey, its..

Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!Friday!

dina händer är fulla av blommor


Tjoho! Var hemma idag igen, dock verkar jag inte haft någon feber så det är super skönt. Har praktist taget sytt klart min nyårsklänning nu. Är bara russeten på ryggen jag inte gjort än. Föröker få utstående som möjligt!
Ska ut om en stund och träffa Jeffrey och Marcus tror jag. Men måste sluta nu, håller på och koka pasta och vill ju inte att den blir överkokt!

enough is enough alredyNär jag vaknade hade pappa målat fram detta i våran hall.
Dock är inte paraplyet klart än, det ska tydligen färglaggas också. Men ser ni mitt skepp där uppe ovanför dörren? (jag vet att jag är 1000 ggr bättre på att göra det än honom, men han är nybörjare!)
Jag tycker iallafall det blev super snyggt. Ska nog få ett skepp i mitt rum också, men lite större och svart hade jag tänkt..
Ska aldedels snart sätta på en film, jobbigt att vara sjuk!!

RSS 2.0