People change, things go wrong, shit happens,just hold on, life goes on.

Hejhejhej mina söta!
Är hemma hos Viktor, efter en härlig lördagskväll. Sov här med Joccie, och vi hann också träffa Dante, Linnea Lindholm, Matheo, etc. Super härligt iallafalll!
Vi håller just nu på att baka en kladdkaka, mwahah. Men sak hem efter det, eller så ska jag möta upp mamma på Odenlpan och äta middag, och sen blir det film hemma ikväll!

Menmen, nu ska jag gå & sätta in kladdkakan i ugnen tror jag... Vi hörs när jag är hemma igen, puss!



Jag ska slåss i dina kvarter

Skeppohoj! Någon som sett att blogg.se gjort ny "stetestik" räknare... ? Lite snyggare än det förra tycker jag faktist! Ganska mycker nytt har dem gjort.
Igår blev det ingen uppdatering. Jag kom hem från Vasa Stan runt 5-6 kanske. Skönt som attans att det bara tar 10 min hem till mig, så trött som jag var.
För när jag kom hem ville jag först städa mitt rum, nämlingen. Men så tänkte jag att fan vad trött jag är, bäst att jag vilar ett tag innan jag gör det. Och vipps så sov jag till klockan åtta, då mamma drog upp mig för att äta middag. Sen tittade vi på Old School, sen gick jag och la mig vid tolv igen. Det är riktigt utmattande att börja skolan igen!

Menmen, idag ska jag vara med Joccie och Viktor, får se vad vi hittar på ikväll alltså.
Ska nog ta och städa mitt rum nu iallfall. Eftersom det aldrig blev gjort igår... Sen ska jag börja fixa mig, och så måste jag åka och hämta pengar hemma hos Pappa.
Så, uppdaterar om en stund. Tjing!


Bloggar från Donken

Heej!

Nu sitter jag på donken med Jocciie, Stella och Sannah. Vi har, för ca 70 min sen haft skolfoto. Vet inte hur det blev.. Hm, men jag fick iallafall för första gången sitta ner på fotot! Yey, im so happy! Stod typ på knä för att jag skulle få sitta, haha.
Men, vet inte vad jag ska ts och hitta på ikväll.. Menmen, måste dra nu. Puss på er, så hörs vi sen!


Jag just nu!


Svaaaaaar

Okej, nu är det fler än 3 pers som frågat vad jag köpt mina glasögon på headern ifrån.
Jag köpte dem på Top Shop på Souk i Centralen. Sen efter det, eftersom jag ser såpass dåligt och jag tycker mina brillor är så attans snygga så att jag gick till en Optiker och bad dem sätta in glas med styrka i dem, vilket dem gjorde.
Sen var det någon som frågade vad jag har för styrka också, och jag har Brytningsfel, vilket innebär att jag ser olik på båda ögonen. =)


guess what, fuck off.

Goooodkväll!

Har inte haft någon större chans att uppdatera idag, och jag hoppas att det är lungan för er.. Ber så hemsk mycket om ursäkt. Haha.
 Sitter nu, för ovanlighetensskull, hemma hos mamma igen. Det känns skönt, men ändå ovanligt när jag inte bott hät på snart tre veckor.

Jaja, min dag har sett ut såhär; skola till halv tre, sen drog jag hem till Sannah en stund och tog det lungt. Efter det har jag bara vart hemma, men läst klart Twilight, 3an nu. Så det är vad jag hållt på med sen kl 5-6 när jag kom hem. Och ätit middag!
Men nu ska jag forrtsätta prata lite med Jonte på msn, hihi. Sen ska jag nog börja fixa för natten.
Yey, sovmorgon imorn!



Föresten så blev det inget av det som jag var super glad över... Menmen, finns väll fler chanser, i guess. Är besviken bara..

Instruktioner från toppen/klänningen jag sydde igår

OK, nu så tänkte jag göra en lite Guide om hur jag gjorde min klänning:



Börja med att mäta upp dina mått, och skriv gärna ner dem på papper för att minnas!


Och nu efter det mäter jag upp på mitt tyg mina mått. Jag börjar med det som ska bil själva överdelen..


Sen klipper man ut. Och då gjorde jag såhär, som trekanter.


Nu under delen. Mäter upp tyg så att det finns en ganska stor del kvar, till volangen.


Sen nålar jag fast volangen, 1 dm mellan rum, och ca en cm gör jag volang av.


Då ser det ungefär ut såhär. :)


Sen syr man bara över nu, över det nålade.


Efter det ska det se ut såhär, ungefär.


Sen börjar jag nåla undersifan av kjolen. Alltså, det som kommer bli ... Det som hänger, eller vafan man ska säga. Haha.


Sysysysysy


Sådär, över & under sida sydda


Nu börjar jag sy på "överdelens trekanter" igen, nu raksömmar jag runt sidorna


Sen ska jag göra ett band också, då börjar man mäta ut hur lång det ska vara och sen klipper ut det


Sen viker jag en bit....


En till vikning..


Och en sista gång, haha!


Nåla in kanterna och sen syr du på, längst ut.


Nu ser den ut såhär, om man lägger ihop alla delar.


SSen syr man bara ihop själva kjolen, och sen på bandet och själva toppen. Sen är det klart !

Nu blev det lite fort sammanfattat i slutet, men har inga fler bilder här hos mamma.. Men ni förstår nog. Hoppas ni finner detta inlägg intressnt, och att det kanske är till någon hjälp någon gång, haha!

Morgonens

Godmorgon! Nu ska jag precis springa iväg till tunnelbanan, (är redan sen) för att åka till skolan. Men tänkte slänga in dagens outfit här lite fort bara, hihi.


En enkel "kofta", svarta jeans, baslinne och nitskärp! Plus tandborste i högsta hugg...
¨
Sen ville jag också ha något långt halsband, så på två minueter gjorde jag ett nytt! Tog bara en gammal kedja som jag gjort ett halsband av förut, tog bort berlocke och hängdde på min jordgubbe, som är från en armand igenligen! =) visst blev det sött?


Vi hörs efter skolan, tror jag. Pusspuss så länge!

Självgjort



Titta vad jag nyss sydde! Blev sjukt nöjd faktist. Dock ser det ut som att jag, på bild ett, har största push uppen :S Menmen! Ska iallfall ha den här sötnosen på mig på skolfotot. Lägger aldedes strax in bilder och förklaringar på hur jag sydde den. Puss!

Fråga



Svar: Jag antar att du menar "kjolen" jag har på bilen i inlägget du kommenterade i, och det är igentligen en klänning.
Och den har jag själv sytt. Såhär ser den ut igentligen:


Wiho

Måste tacka för alla fina kommenterar om bilderna nedan!
 Kan ni gissa vad jag ska göra ikväll?



Ps... Imorn är det en superduper dag! Är så lycklig lycklig lycklig. Ett litet steg för mänskligheten, ett enormt för Sagy!

Heartbeats.



Fyra bilder.
Vad tycker ni?
Kommentera.

I do, i do, i do, i do want you


Skriver för er, inte för mig, idag. Har ingen alls lust att skriva, alls. Men känner att det kanske behövs om jag ska hålla min stetestik. Plus att jag faktist gillar det, känenr mig bara på väldigt osäkert humör idag. Är glad och uppspelt, men när jag tänker efter också ledsen.
 enmen, enough. Min dag såg ut så att jag jobbade hårt i skolan, iallfall kändes det som det.. Eller inte på matten, okej. Satt och lyssnade på Broder Daniel och tittade ut genom fönstret. Men efter skolan väntade förvånansvärt Viktor på mig i Entrén, han hade tydligen slutat tidigare. Så vi drog hem till honom,i väntan på Joccie, och spelade gittar.
 Tanken var sen att jag och Joccie skulle hitta något till Skolfotot som är på Fredag, och vi har bokstavligt panik. Men ack, det gjorde vi inte. Ska in till stan igen imorn, måste hitta något! Men fick med mig ett skärp iallafall, ja ni ser ju bilden.

Men nu ska jag sätta på en film och fortsätta vilja försvinna. Jag är patetisk

Nighty nighty

Hej! Kom precis hem från staden där jag tillbringat dagen med Joccie och Viktor.
 Första skoldagen är avklarad och jag är nöjd. Mycket nya böcker och skrivblock.. Suck. Men imorgon är det iallfall ingen NO som igentligen är sista lektionen. Skönt.
 
Menmen, Joccie kom precis hit så vi ska sätta på en film nu. Tänkte bara lägga in Bilder på vad jag köpte idag för er...


Kjol med Dragkejda där fram.


Cheep Monday skor!


Jag och Viktor!

Going shopping



Två foton från igår.
Är nu färdig. Ska dra till kista med Matilda och hanla kläder. Me want!
Blir natural idag, inget smink. Orka!

Tjoho

Precis kommit hem från Gabriella. Blir ett snabbbad nu, och sen uppdatering. Puss så länge.

gay


Har precis ätit nu, Sara är här också, men planerna för kvällen är osäkra. Kanske sover hos Gabs. Menmen, nu väntar vi bara på att Matilda ska försöka ta sig hit.

S.A.T.C


Sex and the city filmen med Gabs nu. Hörs sen.

Happy.



1000 bilder? Dem senaste dagarna har jag sysslat med en massa. Blandannat, klippt lugg, badat med klassen på långholmen, haft middag/sleepover/movienight med girlsen.. Tror det är det mesta. Det är iallafall anldeningen varför jag inte bloggat, förlåtförlåtförlåt!


Elephants

Hey there my sweet amigós! Missed me? Sorry! Men har som sagt haft utflykt med skolan idag, och efter det så drog jag och tjejerna hem till Stellabella och tjillade galet! Mysmys.

Har precis gjort Lasagne med pappa till Middagen imorn, som jag ska "hålla" i den här gången, för mina underbara vänner. Darför blev det här inlägget ca en timme föresenat. Förlåt! Menmen. Imorgon som sagt, alla vi ska sleepa at my place, äta middag titta film och mysa galet!

Juste, idag klippte jag lugg också! Urgulligt ju. Gillar lugg+mörkhår. Peeeeeeeeeeerfekt. Nej, nu ska jag ladda upp några bilder på fejjan och sen blir det duschen. Blir mycket mycket mer uppdatering imorn, det lovar jag.
Pusspusspuss på er!
Love!♥



Dagens

Godmorgon! I panik vaknade jag upp 07.33. En halvtimme försent, dock inte större skillnad. But still!
Ska på någon sk utflykt med klassen idag. Oömma kläder? Haha, vad menas med det? Mjukisbyxor och gympaskor? Aldrig.
 Har förövrigt precis platatt klart håret. Ska möta Joccie 20 över vid bron, så om jag ska äta något borde jag skynda mig...


New Start.


Bild på mig tagen av: Filippa

Sådärja. Sagy is back on track. Ny blogg nya möjligheter. Känner att jag bytt en massa på senaste tiden, men nu tror jag att jag stannar här. Förhoppningsvis!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0