awesome


I kvällens kyla traskade jag omkring i upprullade ärmar och strumpbyxor.
Ingenting som rekomenderas. Men glad är jag ändå!

thefirstsong



Medans underbara Band Of Horses är på högt tempo på spotyfi, så sitter jag här och försöker klura ut om jag ska ladda ner en film eller inte.
Dagen har jag spenderat med min underbara bästavän Felicia (se bild) hih. Kom nyss hem från att ha varit på Bio inne i stan, vi såg på Final Destanition och höll på att svimma av äckelheter, haha!

skolfoto


188100


"den vackraste stunden i livet var den när du kom"


Ännu en till natt avslutades med Horton Hears A Who, och medans klassen springer 7km för barn med Canser, ligger jag hemma och tittar på film. Min hals dödar

NIGHTY!


This is me right now, cute huh? Nä. Pappa älskar att fota mig i mina geeky-heter. Jaja, nu blir det horton hear a who tittande. Näst bästa filmen ever, efter kung fu panda, såklart.

dem är uppe på taken



....för vasa stan är som China Town.
Underbara bilder som är tagna @Stellas tak! Helt underbart härligt var det, om man bortser från att jag skakade och nästan grät pga höjdskräck. Annars var det perfa!
Min kväll ska jag spendera framför film, symaskinen och Twiligt, boken dvs.
Imorgon 10:40 åker jag till landet över helgen.

BEST OF SAGY



Dagens outfit. Häftig va? Jag älskar den! (Jag vet att jag ser ut som en dvärg på dem två första bilderna, men det blir lätt så när ens storebror, fotografen btw, är 190 lång. Dvs ett huvud längre än redan långa jag.) Haha, jag och pappa fixade mitt linne igår, det står Saga för dem som inte ser det... Och sen sa jag ju att jag precis fixat ett "band" halsband, and here it is!
Har fått massor av berömm av mina vänner för att jag är så påhittig, och det värmer verkligen!
 Tog iallafall en fika med Sannah och Alma på Whynes, efter 20 minuter diskuterande om vart vi ska fika. Kvällen blir mys, ska snart göra lite spaghetti, och äta det med köttfärssås. Sen blir det Scrubs al night long.

Gammaray



Medans jag sakta började inse hur det kändes att inte
vara bra på någonting, så kom jag på en sak. Jag har
åstakommit någonting idag. Jag var med på Friidrotts-
dagen, som enligt mig är den mest hatade dagen på
hela året. Jag har idag skapat mig ett band-halsaband,
som vi kan kalla det. Ni kommer imorgon inse vad
som menas. Jag har flyttat min säng så att den står
precis vid datan. Jag har lagat middag, med pappas
hjälp(kanske..) då. Men ändå. Jag kanske inte är så
dum ändå.

i can't give you anything




Bild: Stella, Sannah, Jag och Joccie - fotat av Filippa
Alltså varje gång jag ska gå in på bloggen lyckas jag logga in på fel. Blir galen, när jag sitter där och försöker se mina inlägg f´rån den här månaden. Haha.. Ska iallafall aldedels snart gå till tunnelbanan, friidrottsdag är vad smo står på schemat. Im not glad, that, i can tell you.

IMHIPHOP



Söt outfit, huh? Jag stormgillar den! Synd dock att det är lite för kallt ute nu.
 Btw så ska jag till landet i helgen. Darför kommer jag nog inte kunna uppdatera så hemskt mycket.. Kommer vara där från fredag-måndag, tror jag. Ska blu super kul eftersom morfar precis köpt ny tomt som har egen brygga, eller strand eller vad det var! Och så ska det bli kul att träffa honom och Margaretha innan dem drar tillbaka till Italien.
Men nu ska jag fortsätta checka Scrubs s. 3! Seeya

eyesonfire



I <3 MY WEBCAM. Körde på massor av armand idag, till svarta jeans(eller jinns, som jag säger haha!) en vit tröja med räfflat tyg och en svart sjal! Wonderful. Tänkte sätta på en film nu .. Sen ska jag nog sy lite ikväll.. Var ett tag sen nu.

NEWMOON



Alltså... Jag avlider! Kan inte vänta tills jag får se New Moon! Har snart läst klart fyran, och den är sååå jäklans bra! Rekomenderar verkligen att läsa böckerna, dem är helt underbart bra. Plus att Jacob är en riktig heting.... Nästan snyggare än Edward, tycker jag!

f to the uckingbest



Två bilder från idag, när Alma blåste båsbublor.
Hej mina glada vänner! Är det inte underbart väder idag? Jag vet att väder är typ det tråkigaste samtalsämnet i världen. Men tänk att det är den 20 september och det känns som i början av sommaren! Apropå 20 septemper så fyller min pappa 37 idag! ♥ Congrats Daddyo. Aldedes strax drar jag hem till Far min, alltså. Ikväll blir det chokladtårta med Kola glasyr.. Yummie! Men nu ska jag göra engelska läxa, och mejla in den till min lärare. Hörs!

enhögerkrokochriktigtblod



Tillslut fick det bli såhär. Så nu drar jag till stan. Vi hörs imorgon.

vampyrflickan


Tänkte köra på det här idag. Shorts med avklippta strumpbyxor under. Hiss?
Själv tycker jag det är så attans snyggt, vad jag ska ha för tröja bara, det är lite av ett problem..

Blame Hugo.



Tjoho! Hur är det med er? Själv har jag haft en underbart rolig natt med Felli, my love, som sov här! Jag tror alla som var med igår förstår när jag säger "blame Hugo", haha. Men det var sjukt trevligt! Ska precis börja fixa mig för att åka in till staden med flickorna.
Lägger in en outfit senare.
Det ser ut att bli en fin dag.

22:34/17/09/09



This is al for today. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna: sen blir det ett avsnitt True Blood också. Börjar 9.45 imorn.. Skönt.

missmyhair



Skolfoto 2007 (särskild snyggt att man ser blixten på bilden, haha.)
Saknar mitt hår! Gah, och folk tror inte på att jag är äkta blondin. På den här bilden har jag bara gjort blonda sligor 2 ggr, inget mer. Och jag saknar det! Har igentligen såhär lockigt hår, som på bilden. Om inte mer.. Saknar längden, också!

"som om ingen ser"


Jag känner mig så väldigt tom just nu. Tårar på en fylld buss påväg mot solna och ett ihoplimmat leénde. Jag hatar att älska dig. Medans Lasse sätter plåster på såren kommer du alltid tillbaka och skrapar upp dem. Jag gräver ner mig nu, långt under jorden. Ingen kommer någonsin få komma in i mig. In i mitt hjärta, in i mitt liv. Jag litade på dig upp till 100%, varje dag har jag gjort det. Sluta svik mig! Fan ta dig.

i find it kinda funny, i find it kinda sad

free graphic for myspace

Och jag som trodde det skulle bli en bra dag! Jag har tappat bort mina nykllar, och Theo svarar inte på telefonen när vi skulle ses idag. Åh! Har iallafalll lärt mig hela Mad World på piano idag. Die mother fucker, die.

jag vill älska dig igen


 

Bild på mig som blond. Dagen har vart hyfsat okej. Inget utöver det vanliga, förutom att jag var på utmärkt humör- nästan iallafall. You make me feel so ohboy. Jag saknar sommaren. Jag saknar våren. Jag vill ha en pojke. Surprice?

 


en svår och jobbig grej


Efter att ha ätit aldedels för mycket choklad så tänkte jag att: jag vill också gå på Lars Winnerbäck nästa månad.

outfit


itslikeimkissingyoufrombehind


Nu blir det trueblood. Hörs imorn.
Mamma sa att det tydligen blev för sent för True Blood, så töntig som jag är så sov-strejkar jag nu. Jag tänker inte sova, nehe gör inte det då, säger hon. Nej, kommer jag inte heller.

Instead, this will be my night tv:

isthistoshortformetowear?

Jag funderar på att klippa håret. Kort.
Och kanske färga det. Rött.
Är mer säker på klippningen än färgningen, färgningen är mest et kul grej.
Lugg eller inte. Mörkt eller ljust. Jag vet inte!
Men tänk er en Victoria Beckham frisyr, fast lite längre. Fint?
h e l p

Sagy & Gaby's mockarutor

Tänkte lägga in ett litet recept nu, från helgen då jag och Gabsan prövade på att baka Mockakakor(?) tror jag det hette. Haha.
Börja med att sätta på ugnen på 225 grader.

INNEHÅLL
2 ägg
3 dl socker
1 & 1/2 dl mjölk
4, 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
150g smör


GLASYR
4 msk smör
1/2 paket florsocker, antingen med chokladsmak, eller så tillsätter du 1-2 msk kakao
2 msk kallt starkt kaffe
2 tsk vaniljsocker




Börja med att vispa äggen med sockret


När det blivit pösit så häller du i mjölken


Blanda mjölet, bakpulvret, vaniljsockret och kakaon.


Häll sedan i det i äggsmeten, och rör om.


Smällt sedan smöret, och häll ochså in det i smeten.


Efter det är det bara att hälla på smeten på en plåt!


Bred ut det över hela formen, så det inte blir som en tjock klump bara.. Och sen är det bara in i ugnen! Där ska den vara i ca 10-15, pröva dig fram!


Sen blandar du alla ingdridenser som ska vara i Glasyren. Glöm inte att smälta smöret här med!



När kakan är klar är det bara att ta ut den från ugnen, och breda ut glasyren på den! (Ja jag vet att våran blev lite bränd, så går det när man fjantar omkring för mycket!)


Sista biten är det bara att strö på kokos, sen är det klart!

1234



Samma sekund som jag steg in i skolan, efter skoltid, så kände jag att: det är inte sånt här man ska göra efter klockan fyra på en måndag. Men det gick super med försäljningen iallafall. Men nu blir det NO-pluggande och True Blood tittande. Älskade måndag.

Klaxons - It's Not Over Yet



This is my outfit for today. Enkelt och snyggt, tycker jag.
Friis & Company mössan fick åka på nu på eftermiddagen. Den är så söt tycker jag.
Håller på att baka en kladdkaka, eftersom det är föräldrar möte på skolan idag- och vem, om inte jag, sa frivilligt att jag kan hjälpa till i "kafét"? Im so snäll.

muimui

Gympa första timmen, ingrne höjdare precis. Men jag är uppe, och det innebär väll att jag måste vara med.. *sadface*
Hörs i eftermiddag!



UPDATE: tappade mina nyklar i mellanrummet mellan trappuppgången och trappan, så missar gyman pga att jag försökt ringa mamma och sädär.. :[ Way to go, Saga!

lovely



Min glamourlösa middag.
Mötte upp Nikita för en timme sen, så det blir sleepover ikväll. Saknat henne så, sist vi sågs var dagen efter vi kommit hem från thailand.
Men nu blir det snacks-köpande + film.

dufinnsimig


Underbart rolig natt. Kortfattat: utklädda bruttor på statiol. tusentals mysiga timmar på balkongen, saw-tittande, och pussar. Lyckad natt. Love you guys.

iväntanpåbättretider

Förlååt!
Jag gjorde det igen... Jag suger verkligen på uppdatering!
Men jag sov hos Gabsan igår, och jag hann inte lägga upp mitt video inlägg innan jag åkte..

Men iallafall. Åkte till Gaby runt nio igår, så tittade vi på Pirates Of The Carribian, men jag somnade typ tio ggr i filmen, haha. Men runt tolv gick jag och la mig i sängen, så somnade jag direkt.

Nu väntar vi på Sara och Matilda, jag är ensam hemma ikväll så dem ska förmodligen sova här med mig och Gabsan.


Så fin, Gabs.
Snart 15 år med dig.

komänglar

Bild på mig och Sannah, för någon stund sen.
Sitter hemma hos Filippa och Felicia med flickorna. Vi ska alldeles strax gå på någon sort förpremiär på en ny ungdoms bio. Men innan det måste man ju hinna med massor av Gittarspelande och musiksnackande.

Mwamwamwamwawma

Inte nog med att hon är übersöt, sjunga kan hon också!


DANCEWITHSOMEBODY



Tre foton jag tog för en stund sedan.
Nej, nu ska jag börja fixa mig för sängen. Mer uppdatering blir det imorn. Pussen.

09/09-09

Heyheyhey!
Drog hem till Sannah med läxorna idag, och fick en del gjort, faktist. Men ska göra klart hela matte läxan, senare ikväll.


Vet ni vad eller? Haha, min bror kom precis in i mitt rum och... Bad mig om en grej. Haha, låt videon tala för sig själv.
Scream that you love me.




Muahaha. Hörs snart- nu ska jag sy.

bloodbank

Godmorgon!

Sitter nu i köket och äter frukost, drar till skolan om ca 20 min.. Men tänkte lägga in en dagens outfit först.
Ha en bra dag allihop!


T-shirt&bas linne - gina
Skärp- Filippas, från typ topshop? Hehe
Sjal- HM
Leggins- Indiska

SHOESSHOESSHOES


Juste föresten, titta vad jag nyss fick av mamma! Själv tycker hon att dem är för höga för henne,eftersom hon blir så himla lång, så dem här sötnosarna, som aldrig använta, är nu mera mina. Gah, sometimes i just love life.

krig



Två bilder från idag. Bild ett: Finfina Filippa. Bild två: Gaby, jag och Sara

Tjoho alliphopa! Nu blev det lite sisådär med uppdateringen igen, fasen.
Aja, idag har jag vart med Sara och Gabriella efter skolan, och pluggat lite sådär till mitt "föredrag" på engelskan imorn.
Mamma är äntligen hemma, hon kom hem inatt. Då jag låg och sov. Men det ändrades ju snabbt, varför sova, tänkte storebror.

Tänkte snart dra på Tru blood, tänkte jag. Mamma och jag ska väll fortsätta med det resten av kvällen. Sen ska jag ladda upp för en onödigt lång onsdag. Med Idrott. Blööö.
See ya

pusspusspuss

Hejhejhejhejhejhej min fina blogg!
Märker att min uppdatering uppenbarligen suger eftersom inte bara Marika klagar på den. Hm, ska försöka ändras!
 Menmen, idag iallfall. Skolade tills klockan tjugofem minuter över tre. Drog efter det hem till Flipp&Flopp för eftermiddagsmys.

Mjaw, men nu har jag precis städat rummet och packat väskan, för nu bör det av till Mor! (som vart i paris, finland och danmark dem senaste tre veckorna....)

Men ska dra nu, hörs när jag är hos mammi igen!

iwannagobacktothailand


they say love hides behind every corner. i must be walking in circles.

Åh, jag vill ha höst!
Faktist. Jag känner det nu. Jag vill ha en stor halsduk runt halsen, stickade mössor och vantar. Lugg och strumpbyxor. Converse eller high heels. Mysiga koftor och tjocktröjor. Jag vill känna kylan när man kramas när man vart utomhus. Jag vill ha mysiga innekvällar i mörkret. Jag vill kramas bland alla gula och röda löv. Jag vill titta ut igenom fönstret och höra regnet piska mot rutan. Jag absolut älskar hösten. Gemighöstnu!


broderdanielforever




En natt full av äventyr!... Nästan iallafall.
Gårdagen började med presentshoppande med Sannah och Alma, till Stella dvs. The birthdaychild.
Tacos middag, filmtittande och fotograferande.
Kvällen var underbart mysig. I love my friends! 
 Min idag, söndag, ska jag bara ägna dagen åt mig själv. Kolla på film, bada, och allt sånt där tjejer behöver.

HappyB-dayStellabo

Idag fyller min fina vän Stella år. Så jag drar nu in till staden för att träffa Sannah och Alma.
Tonight is going to be great.


This is what i am wearing


Mingrannetotoro


Bara jag som älskar min ryggsäck som jag haft sen jag var typ tre år?


Frågestund?

Funderar på en frågestund.
Låter det som en bra idé?

Memories - David Guetta feat. Kid Cudi

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, men har vart super trött och bara inte orkat.
Kvällen spenderar jag faktist hemma.(?!) Känner att det kan vara lite skönt att inte gå ut nu när det regnar osv. hehe.
 Sitter just nu och pratar med Mathias på MSN, men ska förflytta mig till sängen för att sätta på The devil Wears Prada. Oh, jag älskar att kunna ladda ner film.


Jag(som ser komplett galen ut) Joccie, Sannah och Stella, på skolfotodagen


Lyckapåextremhöggrad

En sammanfattning av spelningen. Jag är mållös. Lasse är så grymt underbar, att jag vet inte vad jag ska ta vägen! Fick jag välja, skulle jag kunna bo på han spelningar.
 På atograf skrinvingen, när det var tjejen framför migs tur, kollade han upp och tittade på mig och ba; Heeej! Och såg super glad ut! Och jag typ, hackade ur mig ett hej, haha! Sen när det var min tur sa han att han kände igen mig!
Flickan med glasögonen, kallade han mig. Gah jag är lycklig.
Kommer inte se någon Lasse på ett år. ÅNGEST


vilseidetsvarta

Tog en av fotona jag tog igår, och vipps så hade jag en ny header! Är supernöjd, faktist. Tycker det blev riktigt snyggt. Riktigt Sagigt.

Nejmen nu ska jag sluta snacka, ni vet väll vad jag ska göra? Jag ska dra till stan nu för att äta middag med Jessica och Linnea(?), Jessica iaf. Eftersom efter det blir det kafé 44, Lasse Lindh spelar!!!
Tar med mig systemkameran, så det blir självfallet en masssor av foton, mihi.
 Ni får ta och ha en superkväll, för det kommer jag ha!

Hardcandy


Tre foton jag tog igår. Vad tycks? Själv gillar jag dem faktist. Väldigt lika alla tre, menmen. Me like.

Swushifarten

Gooooodmorgon bebes! =D
Hur är det? Med mig är det super! Varit uppe sen sex, precis som allla andra mornar, snark. Så nu är jag helt klar. Eller, jag ska ta och äta frukost nu. Men sen är jag klar. Hihi, uppdaterar senare, efter skolan. Seeya!


Dagens loooooooooook
Tofs + lugg
Grått linne från Cubus
Svarta Jeans från Victoria Beckham
Sjal från....... Något

Blubb.

Fixade lite på designen, alltså- nu ligger bloggen till "höger" iställer för i mitten. Och så tog jag bort den Beiga bakrunden, satt en ram runt bloggen och bytte till vit bakrund. =) Blev ganska nöjd faktist.
Ska göra en ny header imorn eller på fredag också, då jag bor hos min Fader igen. Yey!

Ingen vind kan blåsa omkull oss nu


Jag älskar älskar älskar mitt liv.
Jag älskar att jag ska gå på Lasse Lindh imorgon.
Jag älskar att jag ska dit med Linnea & Jessica
Jag älskar att jag ska se Lasse Lindh.
Live.
Min älskade älskade idol.

Kaffekaffekaffekeff


Är detta en s.k "hårfläta", eller bara ett ihopväxt ögonbryn jag har i pannan?
Jag haft haft en helt totalt lovely eftermiddag. En, precis som många andra, som jag bara spenderat i vasa parken med mina vännr Simon, Love, Joceline och Stelly. Ändå är jag gladgladglad.
Jag känner lyckan i min kropp stiga. Det finns hopp.
Tiger Lou i alla tider, nu tex. Fotafotafota.

Videoinlägg

Tjoho.
Gles uppdatering senaste dagarna, men vafan. Det har vart helg!


RSS 2.0