när det blåser på månen


ph: al by me

Kan man ha för mycker armand? Har jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig idag? Vill jag resa mig från min säng?
Tänk att nej kan vara snaret på så många frågor.
 Tänkte iallafall köra på fjäderörhänge idag.. Hiss eller diss?

re:stacks


ph: ?

Godmoron! Åt precis frulle, och nu är det dax att sluta facebook:a, för nu behöver Saga klä på sig.

Till dig som sa att jag borde lägga in fler låtar på bloggen, lyssna på den här. Den är så sjukt värd att lyssna på att det finns inte.

KLUBBLAND


Godkväll. Inte orkat göra ett smack ikväll, så jag har legat i min säng och tittat på film.
Just nu spelas Håkan på högst volym, och jag sitter och funderar på varför mitt liv är så underligt. Vet inte. Älskar ordet iallafall. Underligt.

By the way så har Joceline skaffat en blogg nu! *klick* Yeeeei, det firas med en liten bild på henne, som ni ser här ovan. Fniss. Tagen av mig i slutet av i somras. Min lilla kanelbulle.

familjen - det snurrar i min skalle


ph: eftersom det var så jäkla snyggt ljus ute så tog jag nyss bild på stella, som alltid är så jäkla snygg!

Helt otroligt! Här sitter jag i pyamasen och lyssnar på Snook. Klockan är fyra och det är fredag.
Har pluggat matte, druckit Oboy och lyssnat på bra musik i höggrad, den hr morgonen. Stella ska snart dra hem, och gårdagens filmval var ett stort missat, märkte vi efter halva filmen. Jag rekomenderar inte Orphan! Världens läskigaste film. Typ, ever. 
Så för övrigt sitter jag och laddar in veckans foton till Lightroom för att redigera dem, ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag ringa Joceline och se vart kvällen för mig!


hela livet är ett disco


Kortfattat från igår: alla killar man vart tillsammans med suger kuk.
 Nu ska jag och Joccie dra in till söder för att träffa Linnea. Randigt är alltid rätt. Nu kör vi.


somebody tell me

Äh. Jag var dum.
Allt ordnar sig, eller hur Stella? Jag tackar alla mina underbara vänner som får mig att aldrig ge upp.
Jag älskar fan min blogg, så att jag ska sluta är bara bullshit. Jag lovar inte uppdatering varje dag. Men jag lovar att jag kör så ofta jag orkar och har lust.
Nu ska jag gå och ringa Theo, kollar vad han håller på med. Och sen blir det stan för min del.
Slut med deppigheter nu!


Har snöat in mig helt på Miike Snow, haha. Låten är värd att lyssna på!


"egentligen var hon aldeles för ung, och när hon pratade så lät hon väldigt dum"



Jag lämnar er nu, för ett tag. Jag känner att jag inte riktigt orkar uppdatera och hålla på med Bloggen nu på ett tag. Allting är så jävla skit just nu att  jag helst bara skulle vilja skjuta mig själv. Förlåt. Kanske börjar skriva när skolan börjar igen.

nostalgi


Godmorgon! Har precis ätit frulle, och sitter nu och pratar med Linnea om bra band på msn.
Gårdagen var mycket mysigt, Coco Chanel var jätte bra tycker jag! Men nu känner jag verkligen att jag inte vill släppa iväg mina tjejer till Rom och Paris! *smågråter* .. Äh, be a man!
Idag vet jag dock inte vad jag ska hitta på, mina cash på telen är slut så det måste fixas..

Om bilden ovan: mitt skolfoto från fyran. Någon som kan hitta mig? Den som gör det får en puss!

Movietime

Bonjour chéries! Sitter just nu hemma hos Sannah och lyssnar på Miike Snow. Vi ska alldeles strax dra ner till Odenplan för att möta upp flickorna, för ikväll blir det Coco Chanel på sveavägen! Yey, men nu ska vi fixa färdigt oss. Hörs förmodligen när jag är hemma igen! Xoxo


we are the worl



Tjoho, såhär ser jag ut just nu! Försökte visa att jag har typ mittbena- men det kom inte riktigt med..  Ska nu börja röra mig mot tunnelbanan, bestämde mig nämlligen för en halvtimme sen att sova hos Felli. Vet inte om jag kommer uppdatera där, säger som sagt alltid att jag ska det men så blir det inte det.. Anyways, ciao!

the girl next door



i'm not your toy



bilder på stella sannah and moi från i somras


Kom hem för en stund sen, och sitter just nu och tar det lungan i min säng. Har ingen som helst aning om vad jafg ska hitta på ikväll, kanske träffa Joccie, eller kanske Stellaboo, eller bara vara hemma.. Helst inte sitta hemma, men får se!
Gårdagen var asmysig, men jag säger bara en sak- 96or är överskattade. Punkt.

A-PUNK


Hooola mi amigos!
Nu är det äntligenäntligen lov, Y E S! Jag är så glad, tänka att inte plugga varenda dag på en hel vecka? Lovely.
Bytte precis kläder, och ska snart dra iväg. Ska sova hos Saga idag, så jag måste börja fixa mig.. Här kommer outfiten iallafall! Förmodligen kommer jag skriva hemma hos Saga så vi får höras då! Sagi och Sagy fo sho'.

you had me at hello



I. AM. SAGY.

jag har gjort något hemligt


Bild 1: fina alma
Bild 2: jag och joceline, båda är från idag - snodda av Stella, eftersom jag själv suger på att ta med mig kameran

Tjohej! Beundrar er som fortfarande läser min blogg faktist. Jag vet att min uppdatering suger hårt!
Ska försöka bättra mig den här gången.
 Anyways. Idag var det precis som förra veckan, ingen kör. Så jag och tjejjorna drog till vårt lilla Café, det är så mysigt där. Två lektioner kvar innan lovet börjar, dvs hemkunskap+slöjd imorgon. Gogogogo!

moving to new york



Godmorgon! Sitter just nu hemma hos Alma och äter lunch/pluggar med Felicia och Stella.
Ska dra tillbaka till skolan om några minuter, skulle bara visa att jag lever! Vi hörs sen. Ciao!

cedergrenismylove



Nu blev det ändrade planer. Ska inte träffa Saga, istället åker jag hem till Linnea Cedergren nu!
Såhär ser jag ut just nu, fått en väska av mormor som ni ser på bilden! Är den inte snygg? I adore it.

Ett år med bästis


bild på: mig och almas dvärghamster(tror jag det är?) A.K.A runde klas

Hola amigos! Ligger just nu i min soffa med Felli-belli-bo brevid, i den andra. Vet ni? Idag är det vår ettårsdag! Wiiie, grattis till oss bästastevän! Så nu har vi firat med the greatest film ever. HORTON!
Yey. Blir Café 60 ikväll med Saga. Och Sofia?
Myms, kommer med en outfit senare.

NY HEADER


Nu har jag klippt ihop en ny header. Blev rätt nöjd!
Har iallafall pluggat lite matte och SO nu. SO:n förstår jag mig inte på. Blir galen alltså. Så jag bestämde mig för att avsluta pluggandet för idag. Det blev inte mycket alls, men det känns lite meningslöst när allt går in och sen ut på en gång. Onödigt.

those school uniforms made a joke of me and you


Tjoho!
Kom precis hem från skolan, ca 20 minuter sen. Och vet ni vad som ligger framför mig? Böcker. SO, NO, Matte och svenska ska jag plugga. Idag. På en fredag. O M G. Jag kan själv inte tro det. Men jag offrar den här fredagen (för min framtid haha).
Ska försöka hitta på något ikväll. Men nu blir det plugg i några timmar. Ciao!

det ända som är värre än en pojke som avskyr en, är en kille som gillar en



Gah! Äntligen kan jag blogga igen!
Har inte haft internet på några dagar, men nu är jag back on track.
Anyways, idag hade vi inställd Kör, av all lycka. Inte för att jag inte gillar Kören, men att få sluta kl två är sjukt mycket skönare!
Sen drog jag till Gabys jobb och träffade Mathilda Frida och David där. Sen drog vi hem till mig och chillade galet.

Föresten, bilderna ni ser här över är på en klänning jag sydde i måndags då jag var sjuk. Två timmar vid symaskinen, och voila! Dock blev jag inte speciellt nöjd. Älskar tyget! Tycker den är sjukt slarvigt gjord, men helt OK blev den väll. Gillar knäppningen där bak.
Och som svar till en gammal fråga: nej jag syr inte enligt mönster. Jag ritar upp mönster i mitt eget huvud och sen klipper jag i tyget bara.

Alot like love



fotat av: mig och stella

En underbart trevlig natt har jag spenderat hos tvillingarna. Tjejerna fick äntligen se världens bästaste film: horton hears a who. Mörkerdunken hann vi också med.
Nu ska jag hem och byta rum med brorsan, ciao!

uhm.. yeah, right



Känner mig så attans trött alltså. Klockan 12! Framsteg eller bara en hårt arbetande vecka i skolan? Jag gissar på andra aldernativet.
Min kväll har varit lugn. Tänkte sy, men det resultatet blev istället det som ni kan titta på här ovan. En video till min favoritlåt. Ingen fantasi, jag vet. Men vad gör man inte när allt suger?

notes of nothing


im laying on the kitchenfloor, thinking of you

+++

Hm, jag börjar undra varför folk igentligen fortsätter läsa min blogg när min den suger och jag uppdaterar typ... Högst en gång per dag?!
Äh, det spelar igentligen ingen roll. I like you guys!

Sitter iallafall hemma i mitt kök just nu, har två timmars lunch, medans typ resten av klassen har 45 minuter. Kul? Nä. Fast nu får jag äta mackor och dricka oboy istället för att äta purjulökssoppa. Euäh.
Btw så fick jag VG på min engelska uppsats igår! Är såklart glad, men ändå lite besviken. Skulle jag bara skrivit litelite mer om en del, skulle jag lätt fått MVG. Menmen, det finns inget att göra åt.

Nä, nu ska jag Farma lite, Mata mina fiskar på Happy Acvarium och laga mat på mitt Café world. Sen blire kören, sista lektionen dvs, för min del.



Körde på Whynes Coffé House' t-shirten idag + mina nya converse! *Blink*

repris

Jag hatar att känna såhär. Jag saknar dig så jävla mycket, ingen fattar! Jag blir galen, jag vill igen. Jag vill försöka igen. Kan du snälla berätta hur det är? Hur det är mellan oss nu? Det har snart gått ett halvår, och jag älskar dig lika mycket idag. Aldrig skulle någonting få komma imellan oss, men alltid kommer något imellan. Jag vill vakna upp med dina armar omkring mig, igen. Jag vill ha kvar känslan jag hade då. Varför är du så söt idag älskling? Jag saknar att höra dina fina kommentarer till mig. Jag vill se dig gå läntgst korridoren igen. Jag vill bli överaskad av dina kramar bakifrån. Jag vill ligga brevid och kalla dig för min. Och nu när jag inte har dig, så tycks jag se dig överallt. Hur kan stan helt plötsligt blivit så liten? Jag hade byggt en mur runt mitt hjärta, ingen skulle någonsin få komma in, och så kom du. Jag har försökt att kämpa emot.. Jag faller in i dig.
Jag vill inte mer nu. När ska det här sluta? Försvinn ur mitt huvud. Snälla lämna det. Jag vill inte, jag vill inte mer. Jag trodde verkligen jag skulle klara det här nu, jag gjorde verkligen det. Och så kom du igen. Varför kom du? Vad ville du? Lämna öppa sår, åter igen. Det finns 9 miljoner personer i svergie, men mina tankar är alltid bara på en. Jag vill inte. Ta med dig minnet av mig vart du än går. Glöm inte bort minnet av oss, jag kommer ihåg. Kom ihåg mig som jag var när jag var bäst. Kom ihåg mig, glöm inte bort mig, inte än. No one's ever gonna love you like i do

¿ʞɔnɟ ǝɥʇ ʇɐɥʍ

Känner att min uppdatering redan blev gles, så fort jag öppnade dörren hem till mamma. Haha, ska byta rum här och så har jag matteprov på fredag, så jag har anledningar!
Vart en sjukt trött dag, men är hemma nu och ska snart ta tag i SO uppgiften, sen tänkte jag sy lite faktist.

Juste, pappa skickade en länk till mig, och det är Kent's nya singel! Alla som har spotify kan klicka.

l a s s a h a v



Här ser ni mig, just nu. Sittandes i min säng, ready to go. Ska nämligen hem till mamma nu.
Helgen har vart bäst. Broderdaniel forever, Horton Hears a Who och the proposal-kväll med Felli i fredags, och i natt sov jag hos Linnea i hornstull. Kallaha och Lasse Lindh hela natten, säger jag bara.

Lite frågor.

Skriv in ditt fullständiga namn
Saga Elektra Filipowicz Östlund

Vart har du fått ditt namn ifrån och vart ifrån är utsprunget?
Mamma hade förbestämdt namnet Saga, och Elektra vet jag inget om, forutom att alla tydligen var emot det.

Vilket datum är du född?
19 mars!

Vad heter dina föräldrar?
Charlotta och Tommy

När började du blogga?
2004 tror jag. Men då visste jag inte ens vad statestik betydde, så det gills väll inte! Men seriöst började jag blogga Januari 2009

Är du kär?
Ja

Har du ett förhållande?
Nej

Hur ser din mobil ut?
Ljus rosa från Sony Ericson

Om du fick barn nu, vad skulle du döpa barnet till och varför?
Legolas som pojke, flicka vet jag dock inte. Men Gabriella i andra namn!

Har du någonsin varit gravid?
Gud nej!

Beskriv din klädstil.
Hm, jag har nog ingen direkt stil, jag kör på mitt eget race. Ganska enkelt, strumpbyxor/jeans, Converse och någon söt tröja.

Vad heter dina allra närmaste vänner?
Gabriella, Matilda, Sara, Felicia, Joceline, Alma, Stella, Felicia, Filippa Sannah.

Skriv in din ''topp-5'' lista med dina favoritlåtar.
Band Of Horses - No one's gonna love you like i do
Lasse Lindh - Vampyrflickan
MGMT - Time to pretend
Bon Iver - Bloodbank
Håkan Hellström - Hurrican Gilbert

Har du någonsin rymt hemmifrån?
Nja

Är du en glad eller ledsen människa?
Glad! Absolut. Men som Matilda uttrycker det, ibland kan jag få ryck.

Vad får folk oftast för första intryck av dig?
Att jag pratar oavbrutet om allt som kommer upp i mitt huvud.

Beskriv dig själv med tre ord.
Rolig, pratglad och sprallig.

Vilka kändisbloggar läser du?
Läser Blondin Bellas då och då, sen är det väll "fjortis"bloggarna. Foki är en absolut favorit.

Vad har du för hårfärg, ögonfärg och skostorlek?
Mörkbrunt just nu, egentligen är jag mörkblond. Grå/grön/blå ögon och strl 39.

Vilket land är du ifrån?
Sverige, Polen och Ungern.

Vilken stad bor du i?
Stockholm.

Vilken kyrka är du döpt i?
Jag är inte döpt.

Röker du?
Nej.

När drack du senast alkohol?
Dricker inte alkohol.

Snusar du?
Absolut inte.

Vart handlar du oftast dina kläder?
H&M, Monki, Gina och Weekday tror jag.

Hur många besökare har du per dag?
Det varierar, som mest har jag runt 200.

Tog den här listan från Lovisa! *Klick*

GREATGOD!



Hm, mitt hår är.... Kortare? Jag vet inte vad jag tycker.

ode to the LRC

pimp your myspace
Tjoho! Vart hemma idag, eftersom jag fortfarande känner mig lite krasslig. Men nu ska jag ut och träffa Tildur och Gabsan. Hörs när jag är hemma igen!

RSS 2.0